Ένταση μεταξύ φοιτητών και μαθητών μέσα στο Υπουργείο Παιδείας (εικόνες)

Διαμαρτύρονται για τις επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικώνΖητούν από το υπουργείο να ανακοινώσει συγκεκριμένη πρότασηΈνταση μεταξύ ομάδων φοιτητών με αφορμή την συνάντηση με αρμόδιους του υπουργείου

Συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι πραγματοποιούν μαθητές, σπουδαστές και γονείς με κάποια επεισόδια να δημιουργούνται μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, από την κινητοποίηση δεν έλειψε η ένταση με ομάδες φοιτητών

να φτάνουν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια, με αφορμή την συνάντηση με αρμόδιους του υπουργείου.

Αιτία της σύρραξης ήταν το γεγονός ότι η μία εκ των δύο ομάδων δεν ήθελε να γίνει η επίμαχη συνάντηση, καθώς δεν υπήρχε κάποιος για να την εκπροσωπήσει, σε αντίθεση με την άλλη ομάδα που επεδίωκε τη συνάντηση.

Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν μεταξύ άλλων απαξίωση του δημόσιου σχολείου και ζητούν προσλήψεις εκπαιδευτικών και αύξηση των κονδυλίων για την Παιδεία. Διαμαρτύρονται επίσης για τις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελληνίων.

Παρά τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ότι οι επαναληπτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στις πανελλαδικές του Ιουνίου εξαιτίας σοβαρών λόγων υγείας, οι μαθητές και οι γονείς δεν φαίνεται να έχουν ικανοποιηθεί, καθώς ζητούν από το υπουργείο να ανακοινώσει συγκεκριμένη πρόταση και όχι απλά μία ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα