Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι δέχτηκε ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή

Οι δηλώσεις της γνωστής τραγουδίστριας θα συζητηθούν όσο ποτέ καθώς σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως δέχτηκε ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

«Θεωρώ πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε επάγγελμα κάνει κάποιος. Απλώς στον χώρο του θεάματος παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της δημοσιότητας. Κατά καιρούς μου έχει συμβεί να μου κάνουν ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν αφήνω πολλά περιθώρια και σαν χαρακτήρας σε κάποιον να επεκταθεί και να γίνει χυδαίος. Ωστόσο, έχει τύχει να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση μία φορά, όταν ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή

μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και ο παρουσιαστής άρχισε να γίνεται… ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί μου στον καναπέ που καθόμουν δίπλα του, μπροστά στη σύζυγό του. Αισθάνθηκα αμήχανα και τον απέφυγα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Όταν τελείωσε η εκπομπή, ο ίδιος το συνέχισε λέγοντας πως θα μπορούσε να με βοηθήσει και στη δουλειά μου. Ήταν η μοναδική φορά που ήρθα αντιμέτωπη με κάτι που δεν περίμενα και δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, το χειρίστηκα και δεν υπήρξε συνέχεια», δήλωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη στην εφημερίδα Espresso.

Πηγή: Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι δέχτηκε ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα