Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φωτό με τους γονείς και τον γιο της

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Πέμπτης πόσταρε αδημοσίευτη φωτογραφία να ποζάρει με τη μητέρα της, Ζέτα τον πατριό της, Στέλιο Μισόκαλο και τον γιο της, Άγγελο.

«15 χρόνια πριν παππούς , γιαγιά, κόρη και το πρώτο εγγόνι! Σε όλες τις χαρές μαζί , σε όλες τις δυσκολίες, μια ζωή με την καλύτερη μαμά του κόσμου, την μαμά μου! Σ’αγαπώ τόσο πολύ. Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και γέλια !#eleni», έγραψε στη λεζάντα.

Η παρουσιάστρια έχει λατρεία στη μητέρα της

και πρόσφατα είχε εξομολογηθεί on air πόσο της λείπει καθώς λόγω κορονοϊού δεν μένουν μαζί.

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω “παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;” Έχουν αλλάξει τα πάντα. Σκέφτομαι τη μάνα μου. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ με face time.

Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

15 χρόνια πριν .. παππούς , γιαγιά , κορη και το πρώτο εγγόνι ! Σε όλες τις χαρές μαζί , σε όλες τις δυσκολίες , μια ζωη με την καλύτερη μαμα του κόσμου , την μαμα μου ! Σ αγαπώ τόσο πολύ Χρόνια πολλά με υγεία , δύναμη και γέλια ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις 22 Απρ, 2020 στις 10:55 μμ PDT

Πηγή: Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φωτό με τους γονείς και τον γιο της - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα