Εκπρόσωπος Ερντογάν: Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να μας παραδώσει τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς

«Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία», υπογράμμισε ο Ομέρ Τσελίκ, «δεξί χέρι» του τούρκου προέδρου«Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα για να μας επιστρέψουν τους οκτώ πραξικοπηματίες – τρομοκράτες»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τα συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας επανήλθε στις επιδιώξεις του σχετικά με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς και τόνισε, μέσω του εκπροσώπου του, ότι περιμένει η νέα

κυβέρνηση να τους παραδώσει στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, δηλώσεις παραχώρησε ο Ομέρ Τσελίκ, «δεξί χέρι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP.

«Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα για να μας επιστρέψουν τους οκτώ πραξικοπηματίες – τρομοκράτες», υπογράμμισε.

Ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε, λοιπόν, πως η Τουρκία αναμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της παραδώσει τους οκτώ αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και τους οποίους η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας θεωρεί εμπλεκόμενους στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.

Φωτογραφία: DHA
Keywords
Τυχαία Θέματα