«Είμαστε ακόμα στην αρχή των αναλύσεων»: Τι λέει η ιατροδικαστής που εξέτασε τη Μαρκέλλα (video)

Για την ποσότητα κοκαϊνης και τις οπιούχες ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της Μαρκέλλας, σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η ιατροδικαστής που εξέτασε το 10χρονο κορίτσι.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η κυρία Ελένη Ζαγγελίδου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή.

Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι

είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε. Οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από τις δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα».


Και εκτός Θεσσαλονίκης οι έρευνες – Στενεύει ο κλοιός για την κοκκινομάλλα

Εντείνονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της κοκκινομάλλας γυναίκας που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, μετά και από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία έδειξαν ότι στη μικρή είχαν χορηγήσει κοκτέιλ ναρκωτικών.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια. Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Ακόμα τα ερωτήματα για την υπόθεση παραμένουν πολλά και αναπάντητα. Πάντως, ο κλοιός γύρω από την κοκκινομάλλα, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που πλησίασε το μικρό κορίτσι και το πήρε μαζί της, στενεύουν.

Βασικό ερώτημα αποτελεί και το κίνητρο των απαγωγέων. Ενώ, ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα, είναι το γιατί οι απαγωγείς εγκατέλειψαν τη 10χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα