Έφυγε από την αγκαλιά του Λάκη η Τασούλα

Συλλυπητήρια μηνύματα από το σύνολο του θεατρικού κόσμου στον Λάκη Λαζόπουλο για την απώλεια της αγαπημένης του Τασούλας που υπήρξε η μοναδική σύντροφος του μέχρι την στιγμή του θανάτου. Διάλεξε να είναι μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, μιας κι αυτή αγάπησε τον Λάκη του Πανεπιστήμιου και της Νομικής κι όχι τη δημοσιότητα της μετέπειτα πορείας του.

Αθόρυβος συμπαραστάτης του, σήκωσε βαρύ το φορτίο του Λάκη και στους δικούς της ώμους.

Οι άνθρωποι του θεάτρου που

την ξέρουν της έχουν απίστευτη αγάπη και εκτίμηση και το τηλέφωνο του Λάκη Λαζόπουλου δεν έχει σταματήσει να χτυπά και να στέλνουν μηνύματα αγάπης για την αξιολάτρευτη Τασούλα.

Άνθρωπος με γνώση, με παιδεία, συντροφιά μ’ ένα βιβλίο, λάτρης του θεάτρου, σπούδασε πέρα από νομικά και ψυχολογία, έφερε στην κόσμο ένα παιδί και επέλεγε με προσοχή τους ανθρώπους γύρω της.

Οι πολλοί φίλοι του θεάτρου, αλλά κυρίως οι συμφοιτητές της και φίλοι θα δώσουν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 14:00 στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα στις 11:00 στο Β’ Κοιμητήριο Δράμας απ’ όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της.

Η Τασούλα (Αναστασία Παπαδοπούλου) ήταν ποντιακής καταγωγής και πάντα το ησυχαστήριο της ήταν εκεί. Στην Αθήνα ήρθε «μόνο για τον Λάκη», όπως έλεγε.

Πάντα μέχρι την Πέμπτη, όπου στο «Υγεία» άφησε την τελευταία της πνοή, όπου έμειναν μαζί στο δωμάτιο από τις 14 Αυγούστου, όταν έφυγαν εσπευσμένα από την Πάρο.

Περίπατος στα νιάταΈτσι όπως τη γνώρισε ο ΛάκηςΣπάνιας ομορφιάς γυναίκα

Με τη Σούζι και τη Νίκη, τις κολλητές της από τη Νομική Κομοτηνής
Keywords
Αναζητήσεις
παπαδοπούλου αναστασία λάκης λαζόπουλος
Τυχαία Θέματα