Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Εξετάστηκε ο ανήλικος γιος τους – Καταγγελίες από τον ιατροδικαστή

Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβλήθηκε ο 15χρονος γιος του ζευγαριούΙατροδικαστής κατήγγειλε ότι οι αρχές δεν του επιτρέπουν να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνήΚατήγγειλε επίσης ότι μόλις σήμερα ολοκληρώθηκαν εξετάσεις στο πλαίσιο της έρευνας, που κανονικά θα έπρεπε να είχαν γίνει από την πρώτη μέρα

Σε εξέταση από τον ιατροδικαστή υποβλήθηκε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του στον Στρόβολο, διενεργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Παρόντες ήταν οι ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Χαρά Σπηλιωπούλου, καθώς και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Σε

δηλώσεις του στο sigmalive, o Μάριος Ματσάκης κατήγγειλε ότι οι αρχές δεν του επιτρέπουν να διενεργήσει αυτοψία στη σκηνή, αίτημα το οποίο ο ίδιος υπέβαλε. Σήμερα επανήλθε με νέο αίτημα μέσω δικηγόρου και με οδηγίες όπως αναφέρει από την Γενική Εισαγγελία, δεν του επιτράπηκε και πάλι να διενεργήσει αυτοψία.

Ο κ. Ματσάκης κατήγγειλε επίσης πως μόλις σήμερα ολοκληρώθηκαν εξετάσεις στο πλαίσιο της έρευνας, που κανονικά θα έπρεπε να είχαν γίνει από την πρώτη μέρα του εγκλήματος.

Η δεύτερη νεκροτομή

To απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη νεκροτομή στις σορούς του ζευγαριού. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ανατρεπτικά.

Η πρώτη νεκροψία – νεκροτομή, που είχε γίνει από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, έδειξε πως το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα