Live «βόμβα» στον ΣΚΑΪ – Παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε ζωντανή μετάδοση

Με μια απρόσμενη και διόλου ευχάριστη ανακοίνωση ήρθαν αντιμέτωποι οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής.

Από σήμερα, η δημοφιλής εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα», συνεχίζει χωρίς τον αθλητικογράφο Άρη Τσιάρα, ο οποίος αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου ύστερα από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

Μερικές ώρες πριν, το κοινό τον απήλαυσε στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν το τέλος της οποίας ακούσαμε τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής, Μανώλη Σφακάκη, να ανακοινώνει την αποχώρησή

του.

«Τώρα είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε τον Άρη Τσιάρα, ένα πολύτιμο στέλεχος της εκπομπής, κυρίως όμως ένας πολύ καλός φίλος.

Ο Άρης αποδέχτηκε μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση και θα περνάς πλέον πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, στο εξωτερικό», είπε απευθυνόμενος στον ίδιο και συνέχισε:

«Από τη μία μας λυπεί το γεγονός ότι φεύγεις, από την άλλη χαιρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις…».

Πώς αντέδρασε ο Άρης;

«Πράγματι, σας βρήκα συναδέλφους, σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από το να δουλέψω στην καλύτερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό», δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Για να δούμε, ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Πηγή: dailymedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα