Δημήτρης Σούλτας: Υπερβολικές δόσεις μίσους και γελοιότητας

*** Ο ακροδεξιός δολοφόνος της Νέας Ζηλανδίας φαίνεται ότι διάβαζε ακροδεξιά ελληνικά site ή αγγλόφωνα, όπου συμμετείχαν Έλληνες. Γι αυτό και το «Τουρκοφάγος» που ήταν γραμμένο στο όπλο του. Τελευταίως μονίμως λάθος «πολιτισμό» εξάγουμε.

*** Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, δήλωσε ότι «έκανε και κάποια καλά ο Μουσολίνι», δείχνοντας μας ότι κορυφαίοι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν αποφασίσει να την χτυπήσουν σαν το χταπόδι την ακροδεξιά στην Ευρώπη.

*** Η Σοφία Βούλτεψη σε μεστό πολιτικό της άρθρο για την επίσκεψη

του Έβο Μοράλες στην Αθήνας, μιλά για «φύλλα κόκας» και για «μπάφους», θεωρώντας ότι με τέτοιες ακρότητες κάνει αντιπολίτευση. Το «μαλλί» φαίνεται ότι είναι μια χαρά. Λίγο πιο μέσα μάλλον έχουμε αναταράξεις.

*** Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου θεωρεί ότι της επιτίθενται επειδή είναι Ταύρος. Καθώς έρχονται εκλογές, ήδη της ετοιμάζει το πολιτικό της μανιφέστο η Λίτσα Πατέρα.

*** Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι φήμες που λένε ότι ο Μάρκος Σεφερλής πρότεινε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

*** Έλαβα πριν από λίγο τον λογαριασμό της ΔΕΗ, ο οποίος περιείχε ένα λουλούδι. Μάλλον η επιχείρηση κατάλαβε ότι με το που τον πιάνω στα χέρια μου μένω για καναδυό βδομάδες… άγαλμα και είπε να με τιμήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα