Η Βούλτεψη πάει τον πολιτικό λόγο σε άλλο επίπεδο και μιλά για… φύλλα κόκας

Ο περισσότερος κόσμος τη θυμάται από το «ρεσιτάλ» κινδυνολογίας που είχε δώσει το 2015, δύο μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όταν επεσήμανε – ως κυβερνητική εκπρόσωπος του Αντώνη Σαμαρά, τον κίνδυνο χρεοκοπίας σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει μέχρι και ελλείψεις στο… χαρτί υγείας.

«Κοντεύετε να μας πείτε ότι δεν θα έχουμε και χαρτιά υγείας» της

απάντησε τότε, από τη συχνότητα του Mega, ο Γιώργος Οικονομέας. «Πάντως σου συνιστώ να αγοράσεις» του απάντησε η κα. Βούλτεψη, ατάκα που έκανε τον δημοσιογράφο να πιάσει με απόγνωση το κεφάλι του.

Πλέον η Σοφία Βούλτεψη έχει πάει τον πολιτικό λόγο σε άλλο επίπεδο. Στην προσπάθειά της ν’ ασκήσει έντονη κριτική στην εκδήλωση που έγινε χθες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Βολιβίας στην Αθήνα, έγραψε ένα άρθρο σε ιστοσελίδα φίλα προσκείμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη που μιλά για κατανάλωση… φύλλων κόκας.

«Οι εικόνες από την χθεσινή εκδήλωση στο Ίδρυμα Νιάρχος προκαλούσαν κάτι μεταξύ αποτροπιασμού και θυμηδίας. Δεν ξέρουμε αν η λατινοαμερικανική ευφορία που επικρατούσε ήταν αποτέλεσμα της… κατανάλωσης φύλλων κόκας (που ο cocalero Μοράλες συνιστά σε όλους, ακόμη και στον… Πάπα), αλλά οι άνθρωποι βρίσκονταν σίγουρα σε άλλους παραδείσους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ούτε ανώνυμα «γαλάζια» τρολ δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν τέτοια… βαρυνουσας πολιτικής σημασίας άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα