Δημήτρης Σούλτας: Υπαρκτός Μπογδανισμός

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι απ’ αυτήν την πάστα “δημοσιογράφων”, που ακόμα και ο Όργουελ δεν θα μπορούσε να επινοήσει, καθώς ζητά “αποκατάσταση της Δημοκρατίας” με τη χρήση τανκς.

*** Σε τηλεοπτική του συνέντευξη πάντως, όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του με τη Ν.Δ. είπε ότι η πολιτική δεν είναι κάτι νέο γι αυτόν και ότι ήταν πρόεδρος στην τάξη του στο σχολείο. Με τέτοια δυνατό βιογραφικό γιατί δεν πάει κατευθείαν για Πρόεδρος

της Κομισιόν;

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναπροέβλεψε ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2019. Ούτε η Λίτσα Πατέρα δεν έχει πέσει τόσο μέσα σε προβλέψεις.

*** O Μάνφρεντ Βέμπερ ήρθε στην Αθήνα να δηλώσει ότι μπορεί να αναθεωρηθούν στο μέλλον τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία είχε υπερασπιστεί με πάθος στο παρελθόν. Η Ευρωπαϊκή Δεξιά για ένα είναι γνωστή: Ο λόγος της, συμβόλαιο.

*** Ο Δημήτρης Τσιόρδας παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού και οι πληροφορίες λένε ότι οδεύει προς τη Ν.Δ. Ευτυχώς υπάρχουν πυκνές νεφώσεις αυτόν τον καιρό και μπορούμε να βρούμε εύκολα σύννεφο να πέσουμε.

*** Το πολιτικό προσωπικό ζει σε μια μόνιμη πλάνη. Πιστεύει ότι ο κόσμος που αγωνιά πώς θα βγάλει το μήνα, κάθεται και περιμένει πότε θα ανεξαρτοποιηθεί ή θα διαγραφεί ο τάδε ή ο δείνα βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα