Μήνυση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη για τα περί "βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας"

«Θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να ζητιανεύει τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλία του» τόνισε σε υψηλούς τόνους ο Κώστας Ζουράρις απειλώντας με μήνυση τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί τον αποκάλεσε «βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας» υπονοώντας ότι «τα έπιασε». Ο Κ. Ζουράρις αποκάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη «μαξυλάκα» κι «αρχοδεξιό» επισημαίνοντας ότι δεν είναι «ούτε υποπόδιο των ποδιών μου».

Αντίθετα, ο Κ. Ζουράρις «αποδέχθηκε» ότι είναι «γυρολόγος»

και «μαριονέτα» με την έννοια του «καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση», καθώς έχει γυρίσει τον κόσμο διδάσκοντας τον Ελληνικό πολιτισμό και γονιμοποίησε τον «μέγα Έλληνα λόγο» που βοήθησε τον Άνθρωπο να πάψει να είναι ανθρωποειδές.

Παράλληλα, ο Κ. Ζουράρις εξέφρασε την απέχθειά του ΝΑΤΟ το οποίο χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση τύπου Κόζα Νόστρα», «τρομοκρατική οργάνωση» και τους αρχηγούς του «ληστοσυμμορίτες». Ο Κ. Ζουράρις ζήτησε από τους βουλευτές να του πουν με ποίον τρόπο θα βλάψει περισσότερο το ΝΑΤΟ ψηφίζοντας υπέρ ή κατά της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Διαβάστε στο Live Blog του News 24/7 όλες τις εξελίξεις για τη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα