Δημήτρης Σούλτας: Βουβάλαλα τα χείλη των ασεβών

*** Ο Τραμπ πήγε στους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο, τους είπε ότι του έριξαν έξω τον προϋπολογισμό και τους πέταξε χαρτιά κουζίνας. Την επόμενη φορά θα εμφανιστεί με 45άρι και αφού αφήσει πίσω του καμιά εκατοστή νεκρούς, θα αρχίσει να πετάει υγρά μαντηλάκια, για τα σκουπίσουν τα αίματα.

*** Η Ιερά Σύνοδος ανακοίνωσε ότι για όποιες αλλαγές στο Σύνταγμα δεν δέχεται να συζητά με την κυβέρνηση, αλλά με αντιπροσωπεία των κομμάτων. Και γιατί δεν προτείνει αλλαγή του πολιτεύματος σε Θεοκρατία και το πάει

απ’ έξω – απ’ έξω;

*** Ο Ραχόι στέλνει και στρατό στην Καταλονία, γιατί η Αστυνομία έκανε μισές δουλειές. Ούτε έναν νεκρό δεν κατάφερε να αφήσει πίσω της τη μέρα του δημοψηφίσματος.

*** Εκτροφείς βουβαλιών είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα οποία υποσχέθηκε ότι αν κερδίσει τις εκλογές, μερικά βουβάλια θα απολυθούν από το κοπάδι, αλλά τα υπόλοιπα θα περάσουν ζωή χαρισάμενη.

*** Ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και του εξομολογήθηκε τι κουραστικό είναι να μην λύνεις ένα πρόβλημα.

*** Μετά από την παύση λειτουργίας του “Βήμα FM” ο Θόδωρος Πάγκαλος θα βρίζει πλέον από τη συχνότητα του «Παραπολιτικά FM”. Ήδη πυρετώδεις είναι οι εργασίες για να αντέξει η αποχέτευση του κτιρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα