Δημήτρης Σούλτας: Οι ξεκουκούλωτοι και οι ξεδιάντροποι

*** Μετά από 1.487 τηλεοπτικές εμφανίσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να εμφανιστεί στη συνέχεια το παιδικό πρόγραμμα «οι μελισσούλες» στο Nickelodeon.

*** Ο Άδωνις ήταν καλεσμένος στην εκπομπήτου Άρη Πορτοσάλτε επί τρεις συνεχείς ημέρες σπάζοντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ που μάλλον θα μείνει ακατάριπτο. Το ρεκόρ όπου ο παρουσιαστής της εκπομπής εμφανίζεται λιγότερες φορές

από τον καλεσμένο.

*** Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επιτέθηκε κατά των προστατευόμενων μαρτύρων και τους απείλησε ότι θα τους εμβολιάσει, καθώς το στοκ των εμβολίων που είχε παραγγείλει έχει μείνει ακόμα αδιάθετο.

*** Ο Μοσκοβισί δήλωσε φίλος της Ελλάδας.Χάρηκε για το ότι πέτυχε το αδυνάτισμα που μας επέβαλαν οι δανειστές επί 8 χρόνια και τώρα θα μας κάνει δώρο κούρεμα στις φαβορίτες του χρέους.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Ρόναλντ Ρήγκαν, δείχνοντας μας ότι η βλακεία μπορεί να είναι και μεταφυσική.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ που εκτός της μεταφυσικής έχει και έναν ακόμα πονοκέφαλο. Πρέπει να απαλλάξει το FBI από την ιδεολογική ηγεμονία της Ελληνικής Αριστεράς, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο σκάνδαλο Novaritis.

*** Ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι θα είναι τελικά υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας και αμέσως η τιμή του χρυσού εκτοξεύτηκε στα ύψη διεθνώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα