Δημήτρης Σούλτας: Κότες, πούπουλα και πίσσα

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντά στο twitter στον Πιέρ Μοσκοβισί και του λέει ότι ο “εκλεκτός” του, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ηθικός αυτουργος της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ. Κρίμα που γεννήθηκε αυτό το παιδί στη δεκαετία του ’70. Στη δεκαετία του ’40 θα είχε κάνει λαμπρή

καριέρα.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε το Γιώργο Χουλιαράκη αν ήταν υπουργός της κυβέρνησης το πρώτο εξάμηνο του ’15 και όταν η απάντηση ήταν αρνητική είπε: “Καλά δεν πειράζει, ήταν πρωθυπουργός όμως ο Τσίπρας”. Μιλάμε για βιρτουόζο του πολιτικού λόγου και της σύνθετης σκέψης.

***Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε αριστερός προσθέτοντας ότι αυτό που σίγουρα δεν θα έκανε στη ζωή του είναι να ψηφίσει δεξιά. Σε μία σεμνή τελευτή σήμερα το απόγευμα ο Μάκης Βορίδης θα κάψει λάβαρα της αγγλικής ομάδας στα κεντρικά της Πειραιώς.

*** “Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη”, αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη, ατάκα έτοιμη να ενταχθεί στα βιβλία της πολιτικής επιστήμης, στο κεφάλαιο “Αλλοιώτικα και πασαλιμανιώτικα”.

*** Τα βρήκαν Κομισιόν και Ιταλία για τον προϋπολογισμό της γείτονος. Σε απλά Ελληνικά και οι δύο έκρυψαν τη βόμβα που είναι η Ιταλική οικονομία κάτω από χάλι μέχρι την επόμενη κρίση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσει να κάνει ταμείο ο Σαλβίνι.

*** Τα κόμματα καλό θα ήταν να κάνουν κράτει στην ανακοίνωση υποψηφιοτήτων. Τέτοιες μέρες πιθανότερο είναι να συγκινηθεί ο ψηφοφόρος μπροστά σε ένα μελομακάρονο, παρά μπροστά σε υποψήφιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα