Θρίλερ στις Σέρρες – Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά και υπολείμματα σώματος σε δύσβατη περιοχή

Η αναζήτηση του ηλικιωμένου Θανάση Πολυχρονιάδη, ο οποίος εξαφανίστηκε μαζί με το τρακτέρ του, εδώ και αρκετές εβδομάδες από την Βέργη Σερρών έχει εξελιχθεί σε πραγματικό θρίλερ.

Το τρακτέρ που οδηγούσε ο ηλικιωμένος και η πλατφόρμα που ήταν προσαρτημένη σε αυτό βρέθηκαν σε μια χαράδρα σε δύσβατη περιοχή την Τρίτη, έξω από το χωριό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κοντά στο τρακτέρ βρέθηκαν το καπέλο που φορούσε ο αγρότης και τα μπιτόνια με το λάδι που ήταν φορτωμένα στην πλατφόρμα.

Έγινε έρευνα στη χαράδρα στο σημείο που ήταν το τρακτέρ, αλλά δεν βρέθηκαν κάποια

ίχνη του Θανάση Πολυχρονιάδη.

Όπως αναφέρουν ντόπιοι και πηγές της Αστυνομίας, το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από αστυνομικούς και θηροφύλακες, όμως δεν υπήρχε καλή ορατότητα λόγω του φυλλώματος των δέντρων και χιονιού που είχε καλύψει μεγάλη έκταση, όμως το πέσιμο των φύλλων και το λιώσιμο του χιονιού βοήθησαν να αποκαλυφθεί το τρακτέρ του ηλικιωμένου.

Μάλιστα το σημείο που βρέθηκε το τρακτέρ φυλασσόταν όλη την νύχτα και οι έρευνες ξεκίνησαν ξανά το ξημέρωμα.

Ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης σε μικρή απόσταση εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά και υπολείμματα σώματος, τα οποία όλοι εικάζουν ότι ανήκουν στον άτυχο ηλικιωμένο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να πιστοποιηθεί αν δεν υπάρξει έλεγχος μέσω DNA.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ανθρώπινο σώμα που βρέθηκε έφερε ίχνη επίθεσης από άγρια ζώα, κάτι το οποίο εξηγεί και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ακέραιη η σορός, αλλά τμήματα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα