Δημήτρης Σούλτας: Διαστημικά και ολιστικά παράδοξα

*** Αρχηγοί της Βόρειας και Νότιας Κορέας συναντήθηκαν κάνοντας ο καθένας ένα βήμα στην επικράτεια του άλλου. Λέγεται ότι ο Κιμ ζήτησε πύραυλο παγωτό, γιατί είναι σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το πυραυλικό του σύστημα και τη βγάζει πλέον μόνο με γενόσημα.

*** Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε ότι θεωρεί την Ελλάδα “δεύτερη πατρίδα” του. Να δεις που θα μας ζητήσει εξοχικό και μας το

φέρνει απ’ έξω- απ’ έξω.

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρουσίασε στους εταίρους- δανειστές το ολιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα του μνημονίου. Ο Σαντένο του είπε ότι θα του ελέγξουν τα τσάκρα και θα του απαντήσουν σύντομα.

*** Ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού μας πληροφορεί ότι ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης πέτυχε συστολή του χρόνου για πάνω από μία ώρα και πώς είχε ιδιαίτερη σχέση με το διάστημα. Είναι γεγονός ότι ένας άγιος για τα UFO έλειπε στη χώρα. Τόσα κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές τον Σεπτέμβριο βρίσκοντας τον παλιό καλό του εαυτό, όταν ζητούσε εκλογές κάθε 6 ώρες. Καιρός είναι να αρχίσει και ο Βασίλης Λεβέντης να αρχίσει να ξαναζητάει οικουμενική για να επιστέψουμε στις βασικές μας σταθερές.

*** Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το ποια από τις δύο πρώτες κυρίες των ΗΠΑ ή της Γαλλίας έχει τα καλύτερα οπίσθια, κάτι που δείχνει ότι η ενημέρωση στη Δύση δεν είναι και τόσο σπάνια … του κώλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα