Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση του εξάχρονου που είναι στην εντατική από υπερκατανάλωση κρασιού

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση ο εξάχρονος που διακομίστηκε εκεί μετά από υπερβολική κατανάλωση κρασιού.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιάννης Φανουργιάκης, υπογράμμισε πως στις εργαστηριακές απεικονιστικές εξετάσεις εμφανίστηκαν ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλη, όμως, όπως τόνισε, διερευνώνται και άλλα αίτια, τα οποία “μπορεί να έχουν συμβάλλει στο να έχει το παιδί σήμερα αυτή την κλινική κατάσταση”.

Όπως λέει ο κ. Φανουργιάκης μιλώντας στο μιλώντας

στο News 24/7, από εδώ και πέρα χρειάζεται χρόνος, με τον εξάχρονο να παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και υπό διαρκή και στενή παρακολούθηση των γιατρών, όπως ήδη συμβαίνει. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα εξελιχθούν καλά. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, σε βάρος των γονιών φέρεται να έχει ασκηθεί δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας, με εντολή του οποίου οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του παιδιού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα