Δημήτρης Σούλτας: ΔΕΘέλω τη συμπόνια κανενός

*** Και φτάσαμε στην εποχή όπου η μικρή έστω αύξηση του κατώτατου μισθού και η μη περικοπή συντάξεων ονομάζεται “ακατάσχετη παροχολογία”.

*** Ο ΣΕΒ μάλιστα λέει ότι ο βασικός μισθός δεν πρέπει να αυξηθεί πάνω από 1%, δηλαδή περίπου 5 ευρώ το μήνα. Είναι καιρός λοιπόν να λανσαριστεί πλέον ως σύνθημα της νέας εποχής το ευφάνταστο “Η εξαθλίωσή σου, η ζωή μου”.

*** Για να ικανοποιηθούν όλες τις πλευρές και όλες οι εποχές των σχέσεων μας με τους Αμερικάνους,

το σύνθημα που οφείλει να επικρατήσει για το επόμενο δεκαήμερο στη Θεσσαλονίκη είναι το “Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι, αδέλφια μας, επενδυτές”

*** Ο αστήρ του εγχώριου “φιλελευθερισμού” Κωνσταντίνος Μπογδάνος υμνεί και πάλι τον Τσολάκογλου και μάλιστα στην καθαρεύουσα. Αυτό το παιδί άξιζε να γίνει ή ενωματάρχης ή γυμνασιάρχης στη δεκαετία του ’50, αλλά η άδικη η μοίρα τον έκανε “δημοσιογράφο” στην εποχή των κομμουνιστοσυμμοριτών.

*** Ο Κωστής Χατζηδάκης προειδοποιεί ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει Αργεντινή νούμερο 2. Στην Αργεντινή νούμερο 1 πάντως, θα πρέπει να τον πληροφορήσει κάποιος ότι κυβερνά η Δεξιά.

*** Ο Θάνος Τζήμερος υποστηρίζει ότι και μόνο η ιδιότητα του μουσουλμάνου θα πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα. Κρύσταλλο ο λόγος, γι αυτό σύντομα το κόμμα θα διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Οι νύχτες των κρυστάλλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σούλτας, ΔΕΘέλω,dimitris soultas, dethelo