Eπικό βίντεο: Έτσι έφτασε η Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ – Πώς ο Ρονάλντο πόρωσε τους συμπαίκτες του

Ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση του Champions League τον Μάιο στο Κίεβο κυκλοφόρησε η Ρεάλ Μαδρίτης και πρωταγωνιστής είναι, εκτός των άλλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ανήκει, πλέον, στη Γιουβέντους.

Έχει γίνει ήδη… viral μια σκηνή από το τρέιλερ στο οποίο φαίνεται ο πορτογάλος σούπερ σταρ να μαζεύει τους συμπαίκτες του μερικά λεπτά πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ και να τους δίνει

το σύνθημα: «Πάμε να παίξουμε, να νικήσουμε, να γράψουμε ιστορία».

Στην ταινία καταγράφεται όλη η προετοιμασία της «βασίλισσας», ξεχωρίζει η ηρεμία του Τόνι Κρόος, αλλά και η… αγωνία του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος λέει στον Λούκας Βάθκεθ ότι όσες φορές και να έχει βρεθεί σε έναν τελικό, κάθε φορά έχει μεγάλο άγχος. O Ραφαέλ Βαράν τρελαίνεται με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο Μαρσέλο δακρύζει, ο τέως Βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, αποθεώνει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε το τρέιλερ όπως το δημοσίευσε η Ρεάλ Μαδρίτης:

*****

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρέθηκε στα βραβεία της UEFA στο Μονακό στο περιθώριο της κλήρωσης του Champions League κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, οι οποίοι έκαναν λόγο για τον εγωισμό του πορτογάλου αστέρα της Γιουβέντους.

Παρόλα αυτά ο 33χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν ξέχασε τον παλιό του συμπαίκτη, Λούκα Μόντριτς ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της UEFA για το 2018. «Μου έστειλε ένα μήνυμα για να με συγχαρεί. Μου έγραψε ότι είναι πολύ χαρούμενος για εμένα, ότι άξιζα την διάκριση και ότι ελπίζει να τα πούμε σύντομα από κοντά», δήλωσε σχετικά με το γεγονός ο Μόντριτς στην κρατική τηλεόραση της Πορτογαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα