Δίκη Χρυσής Αυγής: Έχασε την ψυχραιμία της η κόρη του Μιχαλολιάκου – Έριξε νερό στους δημοσιογράφους (video)

Για ακόμα μία φορά η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου έχασε την ψυχραιμία της, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκτός της οικίας της οικογένειας και τους κατέβρεξε.

Εν αναμονή της συνέχισης της δίκης και των ποινών, ρεπόρτερ βρέθηκαν ξανά εκτός του σπιτιού του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Αυτό είχε γίνει και την Τετάρτη (07/10), όταν το δικαστήριο καταδίκασε το ναζιστικό κόμμα ως «εγκληματική» οργάνωση. Τότε, η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού

τους και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν με άκομψο τρόπο. Με τον πατέρας της – όπως και ο Γιώργος Ροπακιάς – να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Το βράδυ της Παρασκευής (09/20), κάποιοι ρεπόρτερ επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, αλλά ξαφνικά ήρθε νερό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ, ήσυχα κύλησε η μέρα στο σπίτι τόσο του Νίκου Μιχαλολιάκου όσο και του Ηλία Κασιδιάρη εν αναμονή της απόδοσης των ποινών με μοναδική εξαίρεση ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Keywords
Τυχαία Θέματα