Διεγράφη ο Καμπόσος από τη ΝΔ

Εκτός της ΝΔ τέθηκε ο «γαλάζιος» δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μετά το χυδαίο, ακροδεξιό και βαθιά αντισημιτικό παραλήρημα κατά του δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», ανέφερε με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, γνωστοποιώντας τη διαγραφή του.

Υπενθυμίζεται

ότι ο «γαλάζιος» δήμαρχος, είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα πριν από λίγο καιρό, όταν είχε επικροτήσει την άθλια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη μέσω ενός χυδαίου σχολίου στο Facebook. Μάλιστα τότε είχε ισχυριστεί ότι το σχόλιο δεν έγινε από τον ίδιο αλλά από συνεργάτη του.

Ωστόσο, σήμερα Παρασκευή «ξαναχτύπησε» με ένα νέο χυδαίο παραλήρημα, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας ότι ακόμη κι αν δεν ήταν ο ίδιος ο «φυσικός αυτουργός» του απαράδεκτου σχολίου για τον κ. Μπουτάρη, σίγουρα ήταν εμπνευστής του.

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 8 Ιουνίου 2018

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν τη διαγραφή του

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», είπε σε απαξιωτικό ύφος ο «γαλάζιος» δήμαρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα