Δεν έχει πια πρόβλημα με τους «μπάφους» ο Άδωνις (video)

Μπορεί τα χρόνια που βρισκόταν στην αντιπολίτευση να γελούσε περιπαιχτικά για τις επενδύσεις στον χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης, ωστόσο, πλέον, ως υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορά τα μαύρα του γυαλιά και το καλό του κοστούμι προκειμένου να εμφανιστεί στα εγκαίνια σχετικής μονάδας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης

επισκέφθηκε την Κόρινθο, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της πρώτης εγκατάστασης φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, η οποία έγινε από την ισραηλινή εταιρεία Tikun Olam.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης και ο Υφ. κ.Παπαθανάσης με τον ΓΓ Βιομηχανίας κ.Καλλίρη παρευρέθηκαν στην Κόρινθο στα εγκαίνια της πρώτης εγκαταστάσεως Φαρμακευτικής Κάναβης της https://t.co/nGzX1BY3PC με τους Aharon Lutzky President Tikun Olam και
Oren Shenkar pic.twitter.com/VyZlTZFP6e

— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) February 25, 2020

Βέβαια, δεν έχει περάσει και τόσος πολύς καιρός από την εποχή που αποκαλούσε ως «μπάφο» τη φαρμακευτική κάνναβη, φανερώνοντας την ημιμάθειά του. «Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ», έλεγε κάποτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως θα δείτε στο βίντεο της αγαπημένης του «Ομάδας Αλήθειας».

Πρώτη φορά Αριστερά με μπάφους παντού: http://t.co/KuzRvxpDHc για να ξεχνάμε μάλλον το τί κάνουν στη Χώρα μας

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 9, 2015

Πηγή: Δεν έχει πια πρόβλημα με τους «μπάφους» ο Άδωνις (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα