Χωρίς θεατές και το Ίντερ-Λουντογκόρετς λόγω κορονοϊού – Οπαδοί της Βαλένθια επέστρεψαν με ύποπτα συμπτώματα (video)

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών το ματς Ίντερ – Λουντογκόρετς του Europa League, πήρε η ιταλική κυβέρνηση ελέω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα. Τρεις οπαδοί της Βαλένθια επέστρεψαν με ύποπτα συμπτώματα από το Μιλάνο.

Τα κρούσματα και ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία αυξάνονται συνεχώς και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η κυβέρνηση τις γειτονικής χώρας αποφάσισε η αναμέτρηση της Ίντερ με την Λουντογκόρετς για τους «32»

του Europa League να διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Πριν προβεί στην συγκεκριμένη ανακοίνωση, ενημέρωσε την UEFA για την κατάσταση την οποία και χαρακτήρισε κρίσιμη και επικίνδυνη. Όπως ήταν λογικό πήρε το «οκ» από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε είχε και η βουλγαρική ομάδα.

“Con el coronavirus no se juega”, “Champ10ns”… Recién sacadas del quiosco, así nos llegan hoy #LasPortadas del deporte https://t.co/Zpa6A1TYYX #FelizMartes pic.twitter.com/cHIB1gM5GX

MARCA (@marca) February 25, 2020


Υπενθυμίζεται ότι οι επόμενοι αγώνες ποδοσφαίρου στον ιταλικό Βορρά και για το πρωτάθλημα, πρόκειται να παιχτούν «κεκλεισμένων των θυρών», στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού. Επίσης, την περασμένη Κυριακή (23/02), ακυρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στις περιφέρειες της Λομβαρδίας και του Βένετο.

Την ίδια ώρα, τρεις οπαδοί της Βαλένθια, που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο για τον αγώνα με την Αταλάντα για το Champions League. Οι «νυχτερίδες» ενημέρωσαν, μάλιστα, τους οπαδούς που βρέθηκαν στην Ιταλία να πάνε για εξετάσεις.

Según la Generalitat, se trataría de al menos tres aficionados del Valencia que estuvieron en Milán para presenciar el partido del Valencia ante la Atalanta y que han contactado con el 112, diciendo presentar síntomas: “Todavía se les está valorando” https://t.co/m8tj9kMQKq

MARCA (@marca) February 25, 2020

«Στον… αέρα το Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ λόγω κορονοϊού»

Στην Euroleague, σύμφωνα με τη «Marca», η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε επαφές με τη διοργανώτρια αρχή, σχετικά με το προσεχές παιχνίδι της με την Αρμάνι στο Μιλάνο στις 3 Μαρτίου (21:45). Στη «βασίλισσα» περιμένουν νεότερη ενημέρωση σχετικά με το ταξίδι τους στο Μιλάνο που είναι ορισμένο για την επόμενη Δευτέρα, μία μέρα δηλαδή πριν από τον αγώνα.

Σημειώνεται ότι για τους «16» του Champions League το παιχνίδι της Νάπολι με τη Μπαρτσελόνα θα γίνει κανονικά με θεατές, αλλά ο πανικός είναι έκδηλος.

Ganas de fútbol. Un paseo por Fuorigrotta con el bueno de @Ramiro_Aldunate #ChampionsLeague pic.twitter.com/cdagWjkFlu

MARCA (@marca) February 25, 2020

Πηγή: Χωρίς θεατές και το Ίντερ-Λουντογκόρετς λόγω κορονοϊού – Οπαδοί της Βαλένθια επέστρεψαν με ύποπτα συμπτώματα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα