Δείτε το 4ο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» (video)

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και τις ατάκες που προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων ο Λάκης Λαζόπουλος στο 4ο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων», δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο από την επικαιρότητα και τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Το νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε χθες, Σάββατο βράδυ από τον ΑΝΤ1, είχε εμφανέστατη… έμπνευση από την Eurovision και το

τηλεπαιχνίδι «Power of Love».

Χθες βράδυ λοιπόν έκανε πρώτη εμφάνιση στη σκηνή η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μήτση Καραμήτση, που μαζί με την Καρακαλτάκα (Ματθίλδη Μαγγίρα) προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν στον ανελέητο ανταγωνισμό για το νυχτοκάματο των μπουζουκιών.

Οι Βλάχοι έβαλαν τα καλά τους και μπήκαν σε ρόλους πρίγκιπα (Καρόλου) και δούκισσας (Καμίλα) για να υποδεχτούν την επανάκτηση των μισθών που έρχεται…

Η ελληνίδα Μάνα πάλι, βρέθηκε μπροστά σε αδιέξοδο. Από τη μια είχε την Όσλο (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), που έχει πάρει το πάνω χέρι στο σπίτι και από την άλλη είχε τα ερωτικά καλέσματα του συζύγου της (Κώστα Βουτσά) που του έταξε παιδί για να καρπωθεί τη σύνταξή του….

Η Γριά από την άλλη, έδωσε κρυφά υπνωτικά στον Γέρο για να κάνει τη ζωή της και δηλώνει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Game of Love».

Απολαύστε το επεισόδιο:

Keywords
Τυχαία Θέματα