ΔΕΔΔΗΕ: προσλήψεις στη Φλώρινα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, Περιοχής Φλώρινας για τις ανάγκες στο Υποπρακτορείο Αμυνταίου που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1

ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση : ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχή Φλώρινας, Ηλέκτρας 6, τ.κ. 53100 – Φλώρινα, απευθύνοντάς την προς τον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κυρίας Βασιλικής Γιαννακίδου (τηλ. επικοινωνίας: 23850 49412).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 08/03/2017 έως και 17/03/2017

Keywords
Τυχαία Θέματα