Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 8/03

Καλημέρα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Έχετε καταλάβει ότι ο δικός σας ρόλος και η δική σας συμμετοχή σε κάποια πράγματα είναι απολύτως απαραίτητη.. . Έτσι λοιπόν, αφού ξέρετε ότι είστε μοναδικοί και κάτι ξέρετε να κάνετε καλά, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε… Ερωτικά, έχετε τη διάθεση για παιχνίδια και ειδικά τις βραδινές ώρες βρίσκετε και

ωραία ανταπόκριση… Επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να επιβάλλετε τη δύναμή σας… Την έχετε για ώρα ανάγκης!

Ταύρος
Μία μέρα για εσάς με καλή διάθεση και αυτό που σας αρέσει είναι όταν μέσα από λεκτικές κόντρες καταφέρνετε να βρείτε και κάτι που να σας κάνει να υπερέχετε… Ειδικά, όταν ανακαλύπτετε σκευωρίες πίσω από την πλάτη σας… Ερωτικά, έχετε την τάση να αμφιταλαντεύεστε ακόμα και με τους φίλους σας… Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε για λύσεις που υπάρχουν!

Δίδυμοι
Είστε τόσο προσηλωμένοι σήμερα στον στόχο σας και αυτό που θέλετε προσπαθείτε να το πετύχετε με κάθε τρόπο… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ξέρετε να ξεχωρίζετε και κυρίως να μην επαναλαμβάνετε λάθη που έχετε ξανακάνει… Επαγγελματικά, σας χρειάζεται αυτή σας η προσήλωση αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια και κυρίως ζήλο με την ίδια επιμονή!

Καρκίνος
Μία μέρα που είστε αρκετά εγωιστές και αυτό που κάνετε λάθος είναι όταν προσπαθείτε να δείξετε ότι είστε ανώτεροι από τους άλλους και μάλιστα σε θέματα εντελώς απλά που μπορείτε να τα λύσετε με μία ειρηνική κουβέντα… Ερωτικά, ξέρετε να βάζετε φρένο και βέβαια να μένετε επιφυλακτικοί σε κάποια πράγματα τα οποία σας κάνουν να καθυστερείτε από τους στόχους σας… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων!

Λέων
Μία μέρα για εσάς με δυσκολίες που όμως όσο καταφέρνετε και τις προσεγγίζετε τόσο ευκολότερα μπορείτε και να τις απομακρύνετε και μάλιστα να βρείτε και το δίκιο σας… Δεν πειράζει αν χρειαστεί να δυσαρεστήσετε κάποιους σημασία έχει ό,τι κάνετε να το κάνετε με αποδείξεις…. Ερωτικά, ξέρετε να δείχνετε σοβαρότητα και να αντιμετωπίζετε ότι προκύπτει ανάλογα με την περίσταση… Επαγγελματικά, πρέπει να φυλάγεστε από αυτούς που δεν τους έχετε εμπιστοσύνη!

Παρθένος
Μία μέρα για εσάς με αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις όσο βλέπετε ότι πρέπει να εγκαταλείψετε μία προσπάθεια και να βρείτε μία εναλλακτική λύση…. Ερωτικά, αυτό που σας ταιριάζει είναι λίγο μακριά σας και γι’ αυτό πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια να το φέρετε κοντά σας ή να βρείτε αντικαταστάτη…. Επαγγελματικά, θέλετε συμπαράσταση έστω και θεωρητική!

Ζυγός
Μία μέρα για εσάς με αρκετές δυσκολίες κυρίως γιατί όλοι γύρω σας έχουν έναν εκνευρισμό που σας τον μεταφέρουν… Ερωτικά, έχετε μεταβαλλόμενη διάθεση και αυτό σας κάνει και κάπως απόμακρους τουλάχιστον στο να είστε συνεργάσιμοι… Επαγγελματικά, αν προσπαθήσετε να κρατήσετε αποστάσεις θα δείτε ότι αυτό θα σας φέρει οφέλη χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχετε ευθύνες!

Σκορπιός
Μία μέρα που αντιλαμβάνεστε την αξία των γνώσεών σας και αυτό σας κάνει να μην υποκύπτετε σε εύκολες λύσεις κυρίως επαγγελματικές ακόμα και αν είναι πολύ πιο σύντομες και οι άλλες θέλουν και κόπο και χρόνο… Ερωτικά, σας αρέσουν τα μεγάλα λόγια και μάλιστα όταν σας πείθουν ότι είναι αλήθεια γίνονται ακόμα καλύτερα… Επαγγελματικά, χρειάζεστε συμμάχους αλλά είστε κοντά στο να τους βρείτε!

Τοξότης
Μία μέρα που αντιλαμβάνεστε την αξία των γνώσεών σας και αυτό σας κάνει να μην υποκύπτετε σε εύκολες λύσεις κυρίως επαγγελματικές ακόμα και αν είναι πολύ πιο σύντομες και οι άλλες θέλουν και κόπο και χρόνο … Ερωτικά, σας αρέσουν τα μεγάλα λόγια και μάλιστα όταν σας πείθουν ότι είναι αλήθεια γίνονται ακόμα καλύτερα… Επαγγελματικά, χρειάζεστε συμμάχους αλλά είστε κοντά στο να τους βρείτε!

Αιγόκερως
Μία μέρα με αρκετή συνεργασία και κυρίως αυτό που θέλετε είναι να υπάρχει συνέπεια και βέβαια να υπάρχει και η σωστή ενημέρωση για την εξέλιξη των θεμάτων… Ερωτικά, προς το παρόν περιμένετε κινήσεις από τους άλλους αλλά και εσείς έχετε έτοιμη τη δική σας ανταπόδοση και μάλιστα θα είναι πιο έντονη από όσο συνηθίζετε… Επαγγελματικά, ξέρετε να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας χωρίς να σημαίνει ότι δε σας παίρνουν τα σκάγια!

Υδροχόος
Μία μέρα με λεκτικές διαφωνίες και μάλιστα σε έντονο ύφος γιατί δε σας αρέσει να λέτε κάτι και να μένει αδιευκρίνιστο… Γενικότερα είστε πολύ αυστηροί με τα οικονομικά σας και τις συμφωνίες και όταν παρεκκλίνουν έστω και στο ελάχιστον σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε τους μηχανισμούς πίεσης όπου υπάρχουν νομικοί τουλάχιστον…. Ερωτικά, έχετε επιφυλάξεις αλλά ξέρετε ότι αυτό θα λυθεί όταν βρείτε χρόνο και κυρίως σωστή διάθεση!

Ιχθείς
Μία μέρα για εσάς με αυξημένη ερωτική διάθεση αλλά και έντονο συναισθηματισμό και αυτό θέλετε να κάνετε είναι να νιώσετε ότι υπάρχει αμοιβαιότητα… Δυσκολεύεστε ομολογουμένως να πάρετε μία απάντηση αντάξια των προσδοκιών σας και γι’ αυτό τα βάζετε με τον εαυτός σας… Ερωτικά, θέλετε να νιώθατε λιγότερο έντονα… Επαγγελματικά, επιδιώκετε μία συμφωνία έστω και προφορική ή έστω και μερική!

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα