«Χρυσή» η Κορακάκη, σήκωσε τεράστια κούπα στην Κίνα – FINA Champions: Ασημένιο ο Γκολομέεβ (video)

Οι επιτυχίες ελλήνων αθλητών και αθλητριών συνεχίζονται. Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στο βιογραφικό της η Άννα Κορακάκη, στον πρώτο της αγώνα για το 2020, σηκώνοντας στην Κίνα μια τεράστια κούπα. Ασημένιο μετάλλιο στην ίδια ώρα ο Κριστιάν Γκολομέεβ στην κολύμβηση.

Η ελληνίδα Ολυμπιονίκης συμμετείχε σε γκραν πρι του Κουβέιτ (σ.σ. στα 10μ.) και μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα 583/600 (98, 97, 96, 97, 98, 97) μπήκε πρώτη στον τελικό και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 240.8.

Μεγάλος στόχος της χρονιάς για την Κορακάκη

είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, όπου έχει προκριθεί και συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για διάκριση.

Το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο στο πρώτο μίτινγκ του FINA Champions Swim Series που διεξήχθη στο Σενζέν της Κίνας κατέλαβε ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ο έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, τερμάτισε σε 22.03, πίσω από τον Ρώσο Βλαντιμίρ Μορόζοφ που αναδείχθηκε νικητής 21.70. Ο Γκολομέεβ εξασφάλιζε αμοιβή 8.000 δολαρίων για την επιτυχία του. Στο ίδιο μίτινγκ έχει προσκληθεί και ο Απόστολος Χρήστου.

#CSS2020 | Morozov is gold in the 50m FREE

A heavyweight clash awaited us in the Men’s 50m Free where a certain Russian proved once again that he is a force to be reckoned with. Take a bow Vladimir Morozov! www.finatv.live #CSS2020 #swimming #FINA

Gepostet von FINA am Dienstag, 14. Januar 2020

Πηγή: «Χρυσή» η Κορακάκη, σήκωσε τεράστια κούπα στην Κίνα – FINA Champions: Ασημένιο ο Γκολομέεβ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα