Χειροκρότημα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη (video)

Με ένα χειροκρότημα αντέδρασαν οι βουλευτές όταν άκουσαν το όνομα του Τρύφωνα Αλεξιάδη, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ήρθε η σειρά του κ. Αλεξιάδη να ψηφίσει, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ασθενεί και δεν θα παραστεί στη διαδικασία.

Ακολούθησε

χειροκρότημα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, με τον κ. Τασούλα να εκφράζει τις ευχές του Σώματος: «Του ευχόμαστε όλοι καλή ανάρρωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξιάδης δεν παρέστη στην ψηφοφορία, καθώς την Τρίτη είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές», έγραψε την Τρίτη σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Τρύφων Αλεξιάδης: «Προσήλθε στις 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο».

Πηγή: Χειροκρότημα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα