«Χείμαρρος» ο Πολάκης για Παπαντωνίου: Γιάννο μου το μαντήλι σου βρέθηκε λερωμένο

Ήταν αυτός που βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Γιάννου Παπαντωνίου με το που του ανακοινώθηκε πως κρίνεται προφυλακιστέος για υπόθεση διαφθοράς που ζημίωσε κατά 400 εκατομμύρια ευρώ το Δημόσιο, σε μία προσπάθεια να αποποινικοποιήσει τις ευθύνες του και να δώσει στο θέμα μία πολιτική χροιά.

Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης λοιπόν έδωσε ηχηρή απάντηση στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας μία αγαπημένη του κρητική έκφραση, το «μουρμού και αχνιά» που σημαίνει

«τσιμουδιά».

Και αφού το βράδυ της Τρίτης δεν σχολίασε κάτι περαιτέρω, ο πιο εκτενής σχολιασμός ήρθε το πρωί της Τετάρτης, με δεύτερο post στο Facebook, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε την ουσία της υπόθεσης.

«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατομμύρια μίζες στα πράσα μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005)
τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για “δόγμα Πολάκη” ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!!», έγραψε γλαφυρά στην ανάρτησή του.

«Γιάννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!!
Το “δόγμα Σημίτη” πληρώνεις….

ΥΓ. Καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα