Νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 και διακοπή με υπαιτιότητα της ΑΕΚ αποφάσισε ο Κομίνης στην Τούμπα (εικόνες – video)

Χαμός στην Τούμπα με αφορμή το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που αρχικά δεν μέτρησεΟ διαιτητής, Κομίνης, κατακύρωσε δύο ώρες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ«Μπάλα με όπλα δεν παίζουμε», έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ με αφορμή την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είχε όπλο στη ζώνη

Ο ΠΑΟΚ είναι τελικά – και μετά από διακοπή περίπου δύο ωρών – ο νικητής του ντέρμπι

των «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, κατακύρωσε, τελικώς, το γκολ του Βαρέλα (90’) στα αποδυτήρια και στο φύλλο αγώνα «χρίζει» νικητή τον «δικέφαλο του βορρά» με σκορ 1-0, ενώ αρχικά το είχε ακυρώσει επειδή ο Μαουρίτσιο ήταν σε θέση οφσάιντ και φάνηκε να επηρεάζει τον τερματοφύλακα της Ένωσης, Μπάρκα.

Ο Κομίνης αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως διέκοψε την αναμέτρηση με υπαιτιότητα της Ένωσης, επειδή οι παίκτες της αρνούνταν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ματς.

Από την «Ένωση» ισχυρίζονται πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε», αναφερόμενοι στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισήλθε – μετά την απόφαση του Κομίνη να μην μετρήσει, αρχικά, το γκολ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ – με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, με τη συνοδεία παραγόντων της ομάδας του και συνεργατών του, μπήκε έξαλλος εντός του αγωνιστικού χώρου για ζητήσει από τους παίκτες ν’ αποχωρήσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας, όμως όλοι είδαν ότι στη ζώνη του είχε ένα όπλο, το οποίο προφανώς ξέχασε ν’ αφήσει στη σουίτα, μιας και το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτό θα έχει άδεια οπλοφορίας, όπως πολλοί άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες.

H ΑΕΚ στις καταγγελίες της έκανε λόγο εκτός από την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη, απειλή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ προς τον Κομίνη («είσαι νεκρός»), αλλά και επίθεση του ίδιου στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλη Δημητριάδη.

PAOK başkanı Ivan Savvidis’in hakemlerin üzerine yürüdüğü anlar. #PAOKAEK pic.twitter.com/E9UZEyNf8X

— Yunan Futbolu (@yunanfutbolu) 11 Μαρτίου 2018

Διακοπή στην Τούμπα με ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον οποίον έχουν εισβάλλει δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ αυτών και οι Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ!#aekfcseason2017_18 #paokaek #aekfcteam2017_18 #aekfamily

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 11 Μαρτίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα