Χαμός στην Τούμπα, διακοπή του ματς και «ντου» Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο (εικόνες – video)

Χαμός στην Τούμπα με αφορμή το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που δεν μέτρησεΔιακοπή του ματς στο 90′Με περίστροφο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Σαββίδης

Ένα γκολ του Βαρέλα στο 90′ που αρχικά κατακυρώθηκε και στην συνέχεια ακυρώθηκε από τον διαιτητή κ. Κομίνη με την υπόδειξη του βοηθού του κ. Ποντίκη, είναι η αιτία για την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι των δικεφάλων στη Θεσσαλονίκη.

Ο

Ιβάν σαββίδης με την συνοδεία παραγόντων της ομάδας του και συνεργατών του μπήκε οργίλος εντός του αγωνιστικού χώρου έχοντας μάλιστα πάνω του και όπλο! Ο ρέφερι αναγκάστηκε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν λήξει ο αγώνας.

Μετά από αρκετά λεπτά διαβουλεύσεων, ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο (σε μία δύσκολη φάση) και το 0-0 δεν άλλαξε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να… εκραγεί ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» έφυγε από τη σουίτα του και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση!

PAOK başkanı Ivan Savvidis’in hakemlerin üzerine yürüdüğü anlar. #PAOKAEK pic.twitter.com/E9UZEyNf8X

— Yunan Futbolu (@yunanfutbolu) 11 Μαρτίου 2018

Ήταν πραγματικά εκτός ελέγχου, με τους ανθρώπους της ασφάλειάς του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν… Ουσιαστικά, έκανε «ντου» προς το διαιτητικό τρίο, ζητώντας το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα…

Μάλιστα, έκανε νόημα με τα χέρια «φεύγουμε», καλώντας ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια, με τον Αντελίνιο Βϊερίνια να του «απαντά» όχι..

Διακοπή στην Τούμπα με ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον οποίον έχουν εισβάλλει δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ αυτών και οι Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ!#aekfcseason2017_18 #paokaek #aekfcteam2017_18 #aekfamily

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) 11 Μαρτίου 2018

Φωτογραφίες: Eurokinissi.gr, twitter @gusgoat13

Πηγή: Sport-fm.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα