Μπίστης κατά Πολάκη για την ανάρτηση κατά Σημίτη

Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Μπίστη, που από κοινού με τον Αντώνη Λιάκο και τον Παναγιώτη Παναγιώτου αντιδρούν στην ανάρτηση Πολάκη, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του Κώστα Σημίτη για το άρθρο, με το οποίο υπεραμύνθηκε της πολιτικής του στα εθνικά θέματα.

Ο Νίκος Μπίστης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει πως «είναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει την διακυβέρνηση Σημίτη. Ακόμα και όταν άθελα του – όπως

πιστεύουμε – η κριτική του στα εθνικά θέματα ταυτίζεται με αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις».

«Όταν όμως η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς», προστίθεται στην ανάρτηση.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των τριών

“Δήλωση Αντώνη Λιάκου, Νίκου Μπίστη,Παναγιώτη Παναγιώτου.

Ειναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει την διακυβέρνηση Σημίτη. Ακόμα και όταν άθελα του -όπως πιστεύουμε – η κριτική του στα εθνικά θέματα ταυτίζεται με αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις. Όταν ομως η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς. Το ύφος στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να συμβαδίζει με το ήθος της Αριστεράς. Αυτή είναι απαίτηση του κόσμου που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία”.

Δήλωση Αντώνη Λιάκου, Νίκου Μπίστη,Παναγιώτη Παναγιώτου.Ειναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει…

Gepostet von Νίκος Μπίστης am Sonntag, 15. Dezember 2019

Πηγή: Μπίστης κατά Πολάκη για την ανάρτηση κατά Σημίτη - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα