Ή ταν ή Σημιτάν

*** Ο Κώστας Σημίτης υπεραμύνθηκε της πολιτικής του στα εθνικά θέματα. Έτσι είναι. Όταν έχεις καταγράψει τις τεράστιες επιτυχίες των Ιμίων και της παράδοσης Οτσαλάν μπορείς να κουνάς το δάχτυλο, ως ο αλάθητος. Θα μου πείτε εδώ το κάνει στα οικονομικά, που έγινε το πάρτυ του αιώνα. Στα εθνικά θα κολλήσει;

*** Όλο και περισσότερο, αν και ανεπισήμως , ακούγεται από φιλοκυβερνητικά χείλη η λέξη «συνεκμετάλλευση» για το Αιγαίο.

Προφανώς το σχέδιο λέει ότι ο Άδωνις θα μπει στην Πόλη καβάλα στ’ άλογο θα πάρει τον Τούρκο ομόλογο του και θα ξεχυθούν με ένα γεωτρύπανο στην πλάτη στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

*** Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε ότι μεταξύ άλλων εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή ντύνεται καλά. Μην αμελήσουμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε μόδιστρο, ώστε να έχουμε σίγουρο το άλμα προς την κανονικότητα.

*** Χαρά μεγάλη έκανε ο Μπογδάνος και μας ανακοίνωσε μέσω του τwitter ότι θα επανέλθει ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Αυτός, να δείτε, που ήθελε να γίνει μητροπολίτης, αλλά κάτι στράβωσε και τον λουζόμαστε ως βουλευτή.

*** Οι Βρετανοί υπερψήφισαν τον Μπόρις Τζόνσον, προφανώς γιατί τους λείπουν οι Μόντυ Πάιθον και θέλουν ξεκαρδιστικά σκετς από την Ντάουνιγκ Στριτ.

*** Ο Στέλιος Πέτσας απέσυρε την απόφαση για ενίσχυση των εφημερίδων,  λέγοντας ότι ήταν νόμος του ΣΥΡΙΖΑ. Απέκρυψε βέβαια ότι η δική του υπουργική απόφαση εξαφάνισε τις προϋποθέσεις με αποτέλεσμα να επιδοτείται το «Μακελειό» και εφημερίδες για το στοίχημα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τι εντύπωση θα μείνει στο φιλοθεάμον κοινό έχει σημασία. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Πηγή: Ή ταν ή Σημιτάν - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα