Μπιλ Κλίντον για Αντετοκούνμπο: Τον λετρεύω, μια φορά σε κάθε γενιά βγαίνει παίκτης σαν αυτόν

Ο Μπιλ Κλίντον… μαγεύτηκε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού παρακολούθησε τον έλληνα αστέρα στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νετς στο Μπρούκλιν και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εκτός από τα «ελάφια», αποθέωσε και τον Giannis, λέγοντας ξεχωριστά λόγια γι’ αυτόν.

«Λατρεύω να τον βλέπω να παίζει. Είναι απίστευτος και κάνει μία φανταστική χρονιά φέτος. Παίκτης σαν αυτόν βγαίνει μία φορά σε κάθε γενιά, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ» τόνισε ο άλλοτε πρόεδρος των ΗΠΑ

και πρόσθεσε: «Το βασικό, όμως, είναι ότι πλέον έχει βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Οι Μπακς είναι μία διαφορετική ομάδα πια, πρόσθεσαν έμπειρους παίκτες και μπορούν να έχουν τρεις με ύψος πάνω από 2.10 μέτρα στο παρκέ και να συνεχίσουν να τρέχουν. Ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθούν. Μπορούν να κάνουν κάτι ξεχωριστό».

Bill Clinton in Brooklyn…. #yaasssss pic.twitter.com/KzQ6uapINa

Miss Verde (@Pr3ttyPee) 5 Φεβρουαρίου 2019

Sheridan: After meeting Bill Clinton, Antetokounmpo says he will pick Curry, Middleton for ASG – https://t.co/p8TGr3MEQb pic.twitter.com/x2cz7JXFeh

— Get More Sports (@Get_More_Sports) 5 Φεβρουαρίου 2019

Κιντ: Ο Αντετοκούνμπο αξίζει τον τίτλο του MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν, τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τιμητικού τίτλου του MVP της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ. Ο πρώην προπονητής του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο άνθρωπος που ουσιαστικά τον ανέδειξε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, Τζέισον Κιντ, δήλωσε πως ο Giannis αξίζει περισσότερο τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν:

«Για μένα είναι νούμερο ένα για MVP και ο Χάρντεν δεύτερος. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Εχει γίνει πολύ δυνατός και όταν η μπάλα πάει κοντά στη ρακέτα, είναι ασταμάτητος, δήλωσε σχετικά ο Κιντ σε τηλεοπτική εκπομπή και συμπλήρωσε: «Παράλληλα ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι ένας πόιντ γκαρντ σε ένα σώμα 2,11μ. Από τη φύση του είναι αλτρουιστής, δεν είναι καθόλου εγωιστής και αυτό τον κάνει σπουδαίο παίκτη. Κάνει τα πάντα στο γήπεδο, ακόμη κι όταν δεν σκοράρει πολύ, παίζει καλή άμυνα, παίρνει ριμπάουντ και κάνει τάπες».

Keywords
Τυχαία Θέματα