Μίλησε με Χιμένεθ η ΑΕΚ, εξετάζει και τον Τόμας Κρίστιανσεν

Τον προπονητή που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει η ΑΕΚ και έχει στραφεί στον πρώην τεχνικό της Μανόλο Χιμένεθ, ενώ φέρεται να έχει μιλήσει και με Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις προπονητών. Την ίδια ώρα, ο Αντρέ Σιμόες είναι έτοιμος και αυτός να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.gr, ο Μανόλο Χιμένεθ, που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση

του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια είναι στο… περίμενε, λέγοντας στο συγκεκριμένο Μέσο: «Είμαι στην αναμονή… Πάντα είμαι διαθέσιμος για την ΑΕΚ. Έχουμε κάνει την επαφή και περιμένω». Με το τηλέφωνό του να δέχεται πολλά μηνύματα.

Η διοίκησή της Ένωσης έχει επικοινωνήσει με τον ισπανό τεχνικό. Το κλίμα είναι θετικότατο και αν δεν εξεταστεί σοβαρά άλλη λύση, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έρθει για αναλάβει την ΑΕΚ για τρίτη φορά. Ο 55χρονος προπονητής αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από τον πάγκο της Λας Πάλμας και είναι έτοιμος, αν του ζητηθεί τελικά, να αναλάβει άλλη μια… αποστολή αυτοκτονίας.

Θυμίζεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010 – 2011 και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011. Η δεύτερη θητεία του άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν.

Όσον αφορά στον Δανό Τόμας Κρίστιανσεν, είναι «γνωστός» μας καθώς στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ, αλλά και του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ «έπαιξε» και για τον Άρη. Ο συγκεκριμένος τεχνικός είναι χωρίς ομάδα εδώ και ένα χρόνο, καθώς στις 4 Φεβρουαρίου 2018 αποχώρησε από τον πάγκο της Λιντς, λόγω της άσχημης πορείας της αγγλικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

****

Την ίδια ώρα, μία… ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες, με τον μάνατζέρ του να έρχεται άμεσα στην Αθήνα. Φαίνεται ότι και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει ολική ανατροπή και όλα δείχνουν πλέον ότι ο πορτογάλος μέσος παραμένει στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6, ο ατζέντης του Αντρέ Σιμόες αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» με σκοπό να πέσουν και οι υπογραφές. Υποστηρίζεται, μάλιστα, πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτό που μένει είναι αυτή να επισφραγιστεί.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα