Ασύλληπτη τραγωδία στην Κυψέλη: Δυο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στην Κυψέλη ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/08) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο ηλικιωμένοι – όπως μετέδωσε ο «ΣΚΑΪ» – που εγκλωβίστηκαν, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Φιλοτίμου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντός του διαμερίσματος βρίσκονταν δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας 90 ετών και μια γυναίκα

86 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, η κόρη του ζευγαριού είχε κατέβει σε γειτονικό φαρμακείο.

Στη συνέχεια οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένους τους δύο ηλικιωμένους. Νωρίτερα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής απομάκρυναν τους ενοίκους της πολυκατοικίας προληπτικά, καθώς το κτίριο είναι συνδεδεμένο με φυσικό αέριο. Επί τόπου επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δύο θύματα είναι ο 90χρονος άνδρας και η σύζυγος του 86 ετών, που διέμεναν στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, αλλά λόγω του ότι έχουν απανθρακωθεί δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Τα πτώματα θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς, που έχει τεθεί υπό έλεγχο, διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Διακοπές στην κυκλοφορία

Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων ως εξής:

α) Επί της οδού Φιλοτίμου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαζαράδων,

β) Επί της οδού Λαχανά από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δελβίνου, και

γ) επί της οδού Δελβίνου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυκάσου.

#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Φιλοτίμου στην Κυψέλη Αθηνών.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 #πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 17, 2020

(πληροφορίες από ΣΚΑΪ, lawandorder.gr)

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα