Αποθέωση στον Μαυροπάνο για το ντεμπούτο του στην Premier League (εικόνα)

Οι Βρετανοί αποθεώνουν τον Κωσταντίνο Μαυροπάνο για το ντεμπούτο του στην Premier League, στην ήττα (2-1) της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία επίσκεψη του Αρσέν Βενγκέρ σαν προπονητή των «κακονιέρηδων», στο Old Traford.

Αναφέρουν ότι η εμφάνισή του είναι το θετικό που μπορεί να βρει κάποιος στην εμφάνιση μίας ομάδας, μετά από μία ήττα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επέλεξε να

χρησιμοποιήσει πολλούς νέους παίκτες, δίνοντας έτσι και τον έλληνα κεντρικό αμυντικό δικαίωμα για ντεμπούτο στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Η Αρσεναλ μπορεί για πρώτη φορά μετά το 1996, να γνώρισε την έκτη στην σειρά εκτός έδρας ήττα, αλλά ο Κώσταντίνος Μαυροπάνος, που βαθμολογήθηκε μαζί με τον Νάιλς, με τον υψηλότερο βαθμό (8) από κάθε άλλο παίκτη, εντυπωσίασε.

«Ο Μαυροπάνος, που έφτασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ε 2 εκατ. λίρες, φαινόταν ασφαλής στο ντεμπούτο του , που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μια τόσο τρομακτική έδρα όπως το Old Trafford», ανέφερε το ESPN.

«Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δικαίωσε τον Αρσέν Βενγκέρ για την επιλογή του. Ο 20χρονος ήταν θαυμάσιος, ασυναγώνιστος στον αέρα, έπαιρνε σωστές θέσεις και έδινε την μπάλα χωρίς να βιάζεται. Μια απροσδόκητη στάση που έμοιαζε σαν να ήταν στην πρώτη ομάδα για μήνες. Ήταν μια εμφάνιση που προκάλεσε θαυμασμό για το απολύτως υπέροχο στο ντεμπούτο του».

Our 200th player to be handed a debut by Arsène Wenger…

We’re all right behind you, Dinos

Keywords
Τυχαία Θέματα