«Πρωινή διαδρομή» στην ενημέρωση της Πελοποννήσου

09:38 30/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κατάληψη προχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης απ’ τις 7 σήμερα το πρωί, στα διοικητήρια του ΑΗΣ Α και ΑΗΣ Β. Με δελτίο Τύπου, επισημαίνουν ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου απ’ την κυβέρνηση τίποτα δεν έχει χαθεί και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι και η κοινωνία θα καταστήσει ανενεργό τον συγκεκριμένο νόμο.

Η

6η επιστημονική διημερίδα με τίτλο «η πολιτισμική διαδρομή της Μονεμβασίας» θα γίνει στην Καστροπολιτεία, 5 με 6 Μαίου.

Την καμπάνα έκλεψαν κάποιοι απ’ τον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Κυδωνιά του τέως Δήμου Φάριδος Λακωνίας.

Ημέρα επικοινωνίας με τους δημότες, εφαρμόζει ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας απ΄ τις 8 Μαίου. Η επικοινωνία θα γίνεται ανά 15νθημεο, απ’ τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Επιδαύρου.

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην Γράμμουσα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κάποιων αγροτικών εργασιών, εντοπίστηκε ένα κρανίο με σκελετικά υπολείμματα σε χαράδρα της περιοχής. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία.

Τα Λεωνίδεια, θα γίνουν την Κυριακή, 13 Μαίου, στις 5 το απόγευμα και θα αποτελέσουν φορά τιμής στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Παυλάκο.

Συνεδριάζει την Παρασκευή, στις 4 το μεσημέρι, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

40χρονη μητέρα τριών μικρών παιδιών, έβαλε τέλος στη ζωή της, με σχοινί, στο Άργος. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα.

σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα