Αποκαλύψεις της συζύγου του ειδικού φρουρού για το βράδυ της δολοφονίας στην Καστοριά

Ο ειδικός φρουρός δέχθηκε ξαφνικό τηλεφώνημα από την υπηρεσία του και ενημερώθηκε για πτώμα που είχε βρεθεί στη ΛεύκηΜετά το τηλεφώνημα πήγε για ύπνο σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Νέες αποκαλύψεις έκανε η σύζυγος του 30χρονου ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί, Κοσμά Τζέλιο, κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Η 29χρονη είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της κάθισαν γύρω στις 8 μ.μ. να φάνε, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ειδήσεις».

Αφού τελείωσαν το δείπνο τους, ο ειδικός

φρουρός δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του. Όπως είπε η σύζυγός του, τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς (σ.σ.: εκεί που έγινε το έγκλημα) και εκείνος απάντησε πως ανήκει στον πατέρα του.

Κατά την 29χρονη, εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσε τον ειδικό φρουρό ότι στο χωράφι στη Λεύκη είχε βρεθεί ένα πτώμα. Όπως περιγράφει η γυναίκα του, από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά τού συζύγου της άλλαξε κάπως. Ένιωθε, λέει η 29χρονη, κάπως τρομαγμένος, ωστόσο όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος της απάντησε ότι απλά τον πόναγε το στομάχι του.

Μετά το τηλεφώνημα και αφού πέρασε λίγη ώρα, η σύζυγος του ειδικού φρουρού περιέγραψε ότι ο 30χρονος πήγε για ύπνο χωρίς να δείξει ιδιαίτερα σημάδια πανικού ή ανησυχίας. Ωστόσο, στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα το τηλέφωνο του σπιτιού τους ξαναχτύπησε. Ήταν πάλι από την υπηρεσία του ειδικού φρουρού και ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον καλούσε να παρουσιαστεί στην υπηρεσία για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Όπως λέει η σύζυγός του, δεν της είπε τίποτα εκείνη την ώρα και έφυγε. Η ίδια αναφέρει ότι έμαθε από το ίντερνετ τι είχε συμβεί και ότι επισήμως έμαθε για τη δολοφονία όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα, στις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ως προς την εξέλιξη της έρευνας, έμπειροι αστυνομικοί τονίζουν ότι η συμπεριφορά του 30χρονου ειδικού φρουρού αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Εάν πράγματι στόχος του ήταν η ληστεία και εάν πράγματι, όπως τονίζουν, το κακό έγινε χωρίς να έχει προσχεδιάσει την επίθεση, θα έπρεπε να είναι ανήσυχος και γενικότερα να έχει διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που περιγράφει η σύζυγός του.

Ο 30χρονος, όμως, φάνηκε να ανησυχεί μόνο μετά το πρώτο τηλεφώνημα. Ως τότε η σύζυγός του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ στη συνέχεια ο ειδικός φρουρός πήγε για ύπνο. Και όπως λένε οι ειδικοί, δεν συνηθίζεται να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο κάποιος που λίγες ώρες πριν έχει σκοτώσει άνθρωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα