Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Θα πάει ή όχι στο Survivor; Η συζήτηση με τον Τανιμανίδη (εικόνες)

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε συνέντευξή της αποκάλυψε αν θα πάει στο «Survivor» και τους ενδοιασμούς που έχει.

«Μου έχει γίνει πρόταση. Αρχικά δεν την αποδέχτηκα αν και είναι μία εμπειρία κι αυτό. Συζήτησα στην συνέχεια με τους υπεύθυνους της παραγωγής,αλλά και με τον Σάκη Τανιμανίδη. Προσπαθούσε να με πείσει να πάω στον Άγιο Δομίνικο.Ήταν ένθερμος.

Δεν είχε άδικο, καθώς στα μηχανάκια της AGB είναι πρώτο πρόγραμμα στον πίνακα τηλεθέασης. Η κίνηση του ΣΚΑΪ ήταν σίγουρο πως θα πετύχει.

Δεν περίμενα

να ασχολείται τόσο πολύ ο κόσμος. Σκέψου να είμαι σε μια καφετέρια και να με ρωτούν αν θα πάω στο Survivor. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί.

Όταν είδα τις πρώτες εκπομπές δεν το μετάνιωσα. Οι συνθήκες διαβίωσης των παιχτών είναι δύσκολες. Μου ξανάγινε εκ νέου πρόταση από την παραγωγή. Ένιωσα μεγάλη χαρά για αυτό και πρόσφατα δημοσιεύτηκε η είδηση για την επαναπρόταση τους.

Έχω αναστολές στο να πάω, διότι εκκρεμούν πολυετή συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρείες και η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Μου είπαν πως θα μου βρουν ένα τρόπο ώστε να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου, άλλα δεν έχω λάβει κάποια επίσημη απάντηση τους μέχρι στιγμής.

Δεν θα ήθελα σε εποχές κρίσης να φύγω, να γυρίσω κάποια στιγμή και να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες της ζωής μου», δήλωσε στο bomba247.blogspot.

Keywords
Τυχαία Θέματα