Αποφυλακίζεται ο Γιάννος Παπαντωνίου – 150.000 ευρώ η εγγύηση που θα πληρώσει

Αποφυλακίζεται εντός των επόμενων ημερών ο Γιάννος Παπαντωνίου που βρίσκεται στην φυλακή από τον Οκτώβριο του 2018 για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πριν από λίγες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών είχε κάνει δεκτή την αίτηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ζήτησε να αντικατασταθεί

η προσωρινή του κράτηση με εγγύηση 150.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε υποστηρίξει, ότι ο πελάτης του, θα παραμείνει στη φυλακή καθώς δεν διέθετε το χρηματικό ποσό της εγγύησης. Αυτό όπως φαίνεται άλλαξε και ο άλλοτε κραταιός άνδρας του ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει την εγγύηση, αφού του δόθηκε προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου 20120 προκειμένου να καταβάλλει το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος καθώς φέρεται να έλαβε το ποσό των 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων ως μίζα για τον εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πηγή: Αποφυλακίζεται ο Γιάννος Παπαντωνίου – 150.000 ευρώ η εγγύηση που θα πληρώσει - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα