Από τον Ολυμπιακό στη Λάτσιο ο Προτό

Ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Βέλγος τερματοφύλακας βρέθηκε, την Δευτέρα, στη Ρώμη και συμφώνησε να φορέσει, για τα επόμενα δύο χρόνια, τη φανέλα των «λατσιάλι». Ο Προτό θα έχει στην ιταλική ομάδα ρόλο δεύτερου τερματοφύλακα πίσω από τον Θωμά Στρακόσια. Φέτος είχε στο ενεργητικό

του 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

****
Το νέο μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον 16χρονο, Βίλεμ Γκόμπελς, ανακοίνωσε η Μονακό. Η ομάδα του πριγκιπάτου δέχθηκε να πληρώσει 20 εκατ. ευρώ στη Λιόν για τον πιτσιρικά φορ, ο οποίος εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα παίδων, έχοντας στο ενεργητικό του 12 γκολ σε 21 συμμμετοχές. Μάλιστα ο Γκόμπελς έκανε και το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης, που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα και έκανε την εμφάνιση του σε αγώνα της Ligue 1.

****
Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τη Γουέστ Χαμ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισά Ντιόπ από την Τουλούζ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με τα «σφυριά», ενώ το κόστος της μετακίνησής του στο Λονδίνο εκτιμάται πως ανήλθε στα 27 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή της αγγλικής ομάδας, μετά από την προσθήκη του Ράιαν Φρέντερικς. Ο Ισά προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 41 συνολικά συμμετοχές.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα