Απίστευτο, στο Ισραήλ μάλωσαν για μια θέση στάθμευσης, έβγαλε όπλο και τον σκότωσε

Ένα απίστευτο περιστατικό ερευνά η αστυνομία στο Ισραήλ, καθώς ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του, όταν τον πυροβόλησαν, κατά τη διάρκεια ενός καυγά για μια θέση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες σε εμπορικό κέντρο στο Ράμλε. Πρόκειται για περιοχή στο κεντρικό Ισραήλ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και τελικά συνέλαβε έναν 74χρονο άνδρα από την πόλη Λοντ, στο βορειοανατολικό Τελ Αβίβ, σε σχέση με το περιστατικό. Ο συγκεκριμένος φέρεται να πάσχει από άνοια και προκαλεί ερωτηματικά

το πώς έφερε όπλο πάνω του.

Plus de 1,7 million de NIS récoltés pour l’épouse de l’homme tué sur un parking https://t.co/claf0UcAcE

— The Times of Israel (@TimesofIsraelFR) July 30, 2019

Σημειώνεται πως στο Ισράηλ είναι σε εξέλιξη έρανος προκειμένου να βοηθηθεί η γυναίκα του θύματος και τα δυο παιδιά τους. Πάνω από 9.000 άνθρωποι έχουν προσφέρει χρήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Ynet», που επικαλείται αστυνομικές πηγές, το θύμα προσπαθούσε να παρκάρει, έχοντας στο αυτοκίνητό του τη γυναίκα και τα παιδιά του, την ώρα που ο ύποπτος προσπαθούσε επίσης να σταθμεύσει στην ίδια θέση. Μιλάμε για θέση που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται και ο ύποπτος έβγαλε όπλο, με το οποίο πυροβόλησε δύο φορές το θύμα.

Israel Man Shot Dead In A Ramle Mall OVER A PARKING SPACEhttps://t.co/y62Ln7hz8u

— Yeshiva World News (@YWN) July 30, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα