Απίστευτο, άνδρας αυνανίστηκε μπροστά σε κοπέλες σε λεωφορείο – Άρχισαν να ουρλιάζουν οι γυναίκες

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/07) μέσα στο λεωφορείο Χ96, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Αεροδρόμιο, όταν ένας άνδρας ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε δύο κοπέλες που επέβαιναν στο λεωφορείο και άρχισαν να ουρλιάζουν.

Ο επιδειξίας ακινητοποιήθηκε και μόλις το λεωφορείο έφτασε στο αεροδρόμιο παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αερολιμένα, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ το παντελόνι της μίας κοπέλας, στο οποίο υπήρχε γενετικό υλικό του 40χρονου εστάλη τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση.

Σύμφωνα με το «protothema.gr», ο άνδρας από το Περιστέρι επιβιβάστηκε στο λεωφορείο Χ96 κρατώντας μια βαλίτσα. Λίγο μετά τις 5:30 και ενώ καθόταν απέναντι από τις δύο κοπέλες ηλικίας 21 και 22χρονων, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται κάτω από τη βαλίτσα. Πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν, πέταξε κάτω την τσάντα και «ολοκλήρωσε» την αηδιαστική πράξη του στο παντελόνι της 21χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα