Χειροπέδες στις δύο υπεύθυνες του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, όπου πνίγηκε το 8χρονο κοριτσάκι

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνηΕρευνάται το νόμιμο λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενήςΕπί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών 42 και 56 ετών, που είναι προσωρινά υπεύθυνες στη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου, στην πισίνα της οποίας πνίγηκε η 8χρονη, με καταγωγή από το Ισραήλ, προχώρησαν αστυνομικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παραγγέλθηκε

ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, ενώ ερευνάται το νόμιμο λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι

Τις συγκλονιστικές προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του άτυχου κοριτσιού περιέγραψε εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου.

Όπως ανέφερε, «κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα με ασθενοφόρο, αλλά και μικρό όχημα με το γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το παιδί ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε. Δυστυχώς, όμως, το παιδί δεν επανήλθε».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα