Άγρια δολοφονία 36χρονου με ματσέτα στη μέση του δρόμου στη Στουτγάρδη (video)

Συγκλονισμένη είναι η Γερμανία από την άγρια δολοφονία με ματσέτα ενός 36χρονου στη μέση ενός δρόμου στη Στουτγάρδη την Τετάρτη (31/07) το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ προηγήθηκε έντονος καυγάς του θύματος που καταγόταν από το Καζακστάν με τον δράστη. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό βίντεο. Συγκεκριμένα, περίοικος κατέγραψε από το μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας σε βίντεο το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης πέταξε το όπλο του εγκλήματος σ’ ένα θάμνο και διέφυγε με ποδήλατο. Η αστυνομία της Στουτγάρδης

εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό με τη βοήθεια και ενός ελικοπτέρου και αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/07) συνέλαβε έναν 28χρονο Σύρο που ζει από το 2015 στη Γερμανία και φαίνεται ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία.

Ο συλληφθείς και το θύμα ήταν συγκάτοικοι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως η φύση της σχέσης τους. Μετά την ανάκριση ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστή.

Dutzende Augenzeugen: Schwert-Mord auf offener Straße in Stuttgarthttps://t.co/Y2mb9J60TG pic.twitter.com/RRkpq6JPVh

— Kronen Zeitung (@krone_at) August 1, 2019

Nach dem Tötungsdelikt an einem 36 Jahre alten Mann in #Stuttgart Fasanenhof wurde ein Syrer (28) festgenommen, der als dringend tatverdächtig gilt. Gestern hat der Mord mit einer Machete für große Bestürzung in Deutschland gesorgt. pic.twitter.com/0qzfHchTlD

— Kriminalreport Deutschland (@kriminalreport1) August 1, 2019

Mord in Stuttgart: Opfer wird auf offener Straße niedergemetzelt https://t.co/htomMf3ucz pic.twitter.com/r84gleSTqj

— StN_News (@StN_News) July 31, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα