Απίστευτη χυδαιότητα από Αλεξία Έβερτ για ΚΚΕ: Συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά – Παραίτηση ζητά η «Ανοιχτή Πόλη»

Αν υπήρχε «χυδαιόμετρο» η Αλεξία Έβερτ μόλις το «έσπασε» με το απαράδεκτο σχόλιό της για μέλη του ΚΚΕ, με αφορμή την υποδειγματική του συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο.

Κι αυτό γιατί η γλώσσα που επέλεξε να χρησιμοποιήσει για να αποδοκιμάσει τη συγκέντρωση παραπέμπει περισσότερο σε ακροδεξιό κόμμα, παρά σε αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιό της κάτω από ανάρτηση δημοσιογράφου των «Νέων» με την παρακάτω

φωτογραφία από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κώστα Μπακογιάννη, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Πόλη» ζητά την παραίτηση της κας Έβερτ.

«Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κ. Αλεξία Έβερτ χαρακτήρισε, σε δημόσιο διαδικτυακό σχόλιό της, ως «κατσαρίδες και τρωκτικά» τα μέλη του ΚΚΕ που επέλεξαν να τιμήσουν, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Είναι προφανής η αναντιστοιχία ανάμεσα στο θεσμικό ρόλο της κ. Έβερτ και στη στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων, και μάλιστα με τη χρήση ακραίας ρατσιστικής ρητορικής από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας. Κατά συνέπεια, θεωρούμε την παραίτηση της κ. Έβερτ αυτονόητη και αναμένουμε από τον κ. Μπακογιάννη να πράξει τα δέοντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα