Μπογδάνος: Επίδοξοι δολοφόνοι οι 1.500 του ΚΚΕ που κατέβηκαν στους δρόμους (video)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεχίζει τις εμπρηστικές τοποθετήσεις του. Το βράδυ της Τρίτης, μετά και το κατασταλτικό πογκρόμ της αστυνομίας, το κυνήγι διαδηλωτών με τους δικυκλιστές της «Δράση» και τις αθρόες προσαγωγές και συλλήψεις, δε δίστασε να χαρακτηρίσει ως «επίδοξους δολοφόνους»

τα μέλη του ΚΚΕ που διαδήλωσαν παρά την απόφαση της κυβέρνησης ν’ απαγορεύσει κάθε πορεία της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Έχετε μείνει σε τέσσερις αστυνομικούς, ενώ έχουμε 1.500 επίδοξους δολοφόνους στους δρόμους της Αθήνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, θέλοντας να περάσει στα ψιλά τον αστυνομικό αυταρχισμό και την αστυνομική βία που κατέγραψαν οι κάμερες στα Σεπόλια αλλά και στο κέντρο της Αθήνας με τις ευλογίες του υπουργού ΠΡΟΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

Για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο οι τέσσερις αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν αγρίως μια ολόκληρη οικογένεια στα Σεπόλια μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας τους δεν είναι τίποτα μπροστά στους... «1.500 επίδοξους δολοφόνους του ΚΚΕ» όπως είπε.

«1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ έστω και εξ αμελείας βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας» ανέφερε ο Κ. Μπογδάνος, ο οποίος ωστόσο δεν είπε κουβέντα για τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού από τους χιλιάδες αστυνομικούς που ήταν όλοι μαζί στους δρόμους και δεν φορούσαν μάσκες. «Να μην κατέβαιναν οι διαδηλωτές για να μην χρειάζεται όλο αυτό από την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα