Ανατριχιαστικά στοιχεία για τη «μαφία των φυλακών» – «Θα σε εξαφανίσουμε»

Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την σκληρότητα και τον «άγριο» τρόπο δράσης του κυκλώματοςΟι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τρομοκρατούνται με εκβιασμούς και απειλές για τη ζωή τουςΔεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές, σύμφωνα με τις καταγγελίες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση της «μαφίας των φυλακών» σε διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα. Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την σκληρότητα

και τον «άγριο» τρόπο δράσης των κρατουμένων.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τρομοκρατούνται με εκβιασμούς και απειλές για τη ζωή τους, ενώ από την άλλη, τα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο αρχιφύλακας της κλινικής του Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Η κ.Δημητρίου ζητά με την παραγγελία της να διερευνηθεί από τον εισαγγελέα Πειραιά η βασιμότητα των καταγγελιών και εάν έχουν τελεστεί και από ποιους αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικά αδικήματα. Όπως έχει καταγγείλει ο Αντώνης Αραβαντινός δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές την ώρα που κρατούμενοι είναι υποταγμένοι στη βούληση των ισχυρών.

Τέσσερις αρχιφύλακες των φυλακών Δομοκού, Χανίων, Κορυδαλλού αλλά και ο ίδιος, προκειμένου να μην μιλάνε και να μην ελέγχουν, έχουν λάβει απειλητικά σημειώματα με λουλούδια και γλυκά σπίτι τους. Τα όσα καταγγέλλει σοκάρουν… Έναν αρχιφύλακα τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα βιάσουν τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μέσα στο σπίτι του. Σε μια άλλη περίπτωση, έστειλαν τούρτα με σημείωμα που έφερε δύο υπογραφές και έγραφε «Εάν κάνεις αυτό που σκέφτεσαι θα σε εξαφανίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατριχιαστικά, Ξύλο,anatrichiastika, xylo